Vragen?

Over de aanbieder

WarmteThuis is dé Remeha specialist van Nederland. Met hun exclusieve aanbod van Remeha-producten profiteer je altijd van optimaal wooncomfort.

Bij Warmtethuis koop je niet alleen een cv-ketel, ze helpen je ook naadloos door de energietransitie heen. Daarom zijn alle cv-ketels van WarmteThuis inclusief installatie, 24/7 service en uitgebreid garantieplan. Zo ben je altijd voorzien van een lekker warm thuis, ook over 15 jaar. De Remeha cv-ketels zijn allemaal ‘Hybrid ready’, geschikt om eventueel later op een warmtepomp op aan te sluiten.

WarmteThuis is een landelijke keten met zo’n 40 samenwerkende installatiebedrijven. De installateurs zijn allemaal geselecteerd in goede samenwerking met de fabriek Remeha. Kies je voor WarmteThuis, dan wordt de cv-ketel geïnstalleerd en onderhouden door een installateur bij jou uit de buurt.

Het kopen van een nieuwe cv-ketel proberen ze zo eenvoudig mogelijk te houden. Altijd een scherpe prijs, nooit onverwachte kosten. Uiteraard zijn ze 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor het oplossen van storingen.