Vragen?

Onze oplossingen

Cv-ketel huren

Je huurt een nieuwe cv-ketel voor een laag bedrag per maand. Inclusief service en onderhoud. Je hoeft dus geen groot bedrag in 1 keer te betalen. Dit is voordeliger dan je denkt. Want in de prijs zit ook het onderhouds- en service-abonnement. Hiervoor betaal je normaal iets minder dan €12 per maand.

Flexibiliteit: ‘van het gas af’ en opzeggen

Je huurt de ketel voor een periode van 12 jaar, maar we hebben een ‘escape’ ingebouwd. De komende jaren zullen veel mensen gasloos gaan wonen. Daarom kun je het contract na 12 maanden opzeggen als in de toekomst blijkt dat je woning van het gas af moet of gaat. De cv-ketel wordt dan gratis weggehaald.

Cv-ketel kopen

Je koopt een CV ketel voor een scherpe prijs gecombineerd met onze unieke voorwaarden. Mét een onderhouds- en serviceabonnement. Zo ben je zeker van een goed en zuinig functionerende ketel.

Tegoed

Heb je de cv-ketel gekocht en gaat je woning van het gas af? Dan wordt de ketel gratis weggehaald en krijg je een tegoedbon van €1.000. Dit tegoed is geldig bij de aanbieders die nu meedoen aan het collectief. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een warmtepomp.

Het bedrag neemt af met 10% per jaar. Dus na 3 jaar krijg je een tegoedbon van €700. Maar het tegoed wordt nooit lager dan het minimumbedrag van €250. Dit krijg je altijd terug. Ook als je de ketel tussen het 8e en het 15e jaar laat weghalen.

Gasloos wonen?

Veel mensen zullen de komende jaren gasloos gaan wonen. In 2021 moeten alle gemeenten in Nederland voor elke wijk aangeven wanneer die van het gas af gaat. Dan is het prettig als je niet aan een huurcontract vastzit, of nog iets terugkrijgt voor een cv-ketel die je hebt gekocht. Dit biedt zekerheid en flexibiliteit voor een toekomst die nog onduidelijk is.