Vragen?

Wil je kopen of huren?

Je huurt een nieuwe cv-ketel voor een laag bedrag per maand. Inclusief service en onderhoud. Je hoeft dus geen groot bedrag in 1 keer te betalen.

Dit is voordeliger dan je denkt. Want in de prijs zit ook het onderhouds- en service-abonnement. Hiervoor betaal je normaal iets minder dan €13 per maand.

Flexibiliteit: ‘van het gas af’ en opzeggen

Je huurt de ketel voor een periode van 12 jaar, maar we hebben een ‘escape’ ingebouwd. De komende jaren zullen veel mensen gasloos gaan wonen. Daarom kun je het contract na 12 maanden opzeggen als je woning van het gas af gaat. De cv-ketel halen we dan gratis weg.

Toch liever kopen?

Je koopt een cv-ketel voor een scherpe prijs gecombineerd met onze unieke voorwaarden. Mét een onderhouds- en serviceabonnement. Zo ben je zeker van een goed en zuinig functionerende ketel.

Heb je de cv-ketel gekocht en gaat je woning van het gas af? Dan halen we de ketel gratis weg en krijg je een tegoedbon van €1.000. Dit tegoed is geldig bij de aanbieders die nu meedoen aan het collectief.

Het bedrag neemt af met 10% per jaar. Dus na 3 jaar krijg je een tegoedbon van €700. Maar het tegoed wordt nooit lager dan het minimumbedrag van €250. Dit krijg je altijd terug. Ook als je de ketel tussen het 8e en het 15e jaar laat weghalen.